Om oss

 

Resan med Vidun Baby började när vi båda väntade våra första barn. Vi, liksom alla som blir föräldrar för första gången, hade helt plötsligt en värld av nya produkter framför oss att upptäcka och prova på.

Som nybliven förälder går dock nästan all tid till det nya, lilla miraklet man har hemma och det blir svårt att finna tid att utforska det stora utbudet av baby-produkter. Det hände flera gånger att vi tipsade varandra om superbra produkter som den andra inte kände till överhuvudtaget, men som sedan dess används dagligen. Vi kände helt enkelt att det vore kul att få lite tips på allt bra som finns därute.

Efter många timmars prat oss mammor emellan kom vi på idén till "Månadsboxen" – en låda full med användbara produkter, anpassade efter bebisens ålder, som kommer hemskickad på posten till ett pris som är lägre än vad produkterna faktiskt är värda.

Med Månadsboxen får man alltså en gång i månaden en trevlig liten överraskning på posten, med roliga och nyttiga produkter som skulle kunna bli din eller din bebis nya favoriter!

Hoppas du gillar vår Månadsbox!

 

Linn & Rika

Grundare och mammor till våra små hjärtan, Vide och Idun!

Idun&Vide


 

#vidunbaby p? Instagram